101

Fiskecamp Tärnasjön ligger i tärnasjöen utlopp,  i vindelfjällen naturreservat under sytertoppen, vart vi erbjuder Fisket efter röding och öring i värds klass. Det er inte utan grund att kungen har sitt fiskevatten här, som liggar nedan campen. Transport till och från campen sker, med helikopter frän Tärnaby/Hemavan.

I campen, har har vi plats till 4 personer,  i en träkåta, med kamin och bra sängar. Vi har övernatting till 6 i en tältkåta, med enklare sängar. så du behöver bara att ta med sovsäck,  Vi har ett vindskydd, där vi lagar mat och kan samla oss runt kaffepannan och värma oss på elden, där väljer om ni villl tillaga maten själv eller om vi gör det. Vi har en ute toa med sveriges definitivt finaste utsikt.

Vi har båtar m/motor som vi brukar för att ta oss till dom bästa fiskeplatserna. eller fiske från båt, som gör att campen, passar även bra för äldre, eller dom som inte kan/vill gå så mycket, men heller använder tiden på att fiska eller njuta. (läs mer om ”fisket i Tarnasjön”)

IMG_3858 IMG_3864

När du kommer till campen, varva ner, låt dig själv bli en del av naturen, och följ dens rytm, njut och  bara vara.